Kövess minket!
  
     

Tőzsde – nem csak brókereknek!

Tőzsde – nem csak brókereknek!
2014, június 4.

Mára nem csak a brókerek számára elérhető a tőzsdézés világa, a technikai fejlődés lehetővé tette, hogy könnyedén, a nap bármelyik részében bárki hozzáférhessen, aki rendelkezik internetkapcsolattal a számítógépén vagy okos telefonján. Nem érdemes azonban tanulás és előképzettség nélkül, meggondolatlanul befektetni a pénzünket!

A jövedelmező befektetések érdekében célszerű rendszeresen figyelemmel kísérni a tőzsdeárfolyamok alakulását. Az internetes portálok segítségével könnyen áttekinthető az értéktőzsde, és az árutőzsde árfolyamainak alakulása, valamint segítséget nyújtanak az eligazodásban különböző statisztikákkal és elemzésekkel is.

A technikai elemzés speciális algoritmusok használatával nyújt előrejelzéseket, míg a fundamentális elemzés a tőzsdei cég pénzügyi kilátásait helyezi előtérbe. A tőzsdeárfolyamok alakulását rengeteg tényező befolyásolja, mint például a makrogazdaság alakulása, a kereslet, az adott vállalatot érintő hírek, és más gazdasági tényezők. Egy hír hatása rövidtávon, középtávon, vagy hosszútávon befolyásolhatja a tőzsdeárfolyamokat.

Mindezek figyelembevételével, illetve a kellő ismeretek elsajátítása után sikeresen kereskedhetünk magánemberként is.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
stock market
A gabonatőzsdéről

A Budapesti Értéktőzsdén belül három kategóriában lehet gabonával kereskedni. Vagy határidős, vagy opciós, vagy az azonnali kereskedés lehetőségével élhetünk a tőzsdén. A határidős gabonapiacon az országban termelt kalászosok és...

Close