Kövess minket!
  
     

A Budapesti Értéktőzsde igazgatóságáról

A Budapesti Értéktőzsde igazgatóságáról
2014, június 4.

A Budapesti Értéktőzsdén a közgyűlés alatt áll az igazgatóság, amely egy általános irányító bizottság. Fő feladta, hogy a Budapesti Értéktőzsde működését biztosító döntéseket meghozza. Tagjaival szemben szigorúak az elvárások, mind személyes, mind szakmai területen, és az összeférhetőségnek sem lehetnek akadályai.

A vezérigazgató irányítja és ellenőrzi a budapesti tőzsde munkaszervezését. Munkáltatói jogokkal élhet a tőzsde dolgozói felett, azonban felelősséggel tartozik az igazgatóságnak a tőzsdével kapcsolatos piaci igények kielégítéséért, a tőzsdei kereskedelem vezérléséért, az elfogadott stratégia szakmai alkalmasságáért és kivitelezéséért, valamint az üzleti terv elkészítéséért és teljesítéséért.

A tőzsdén befektetők érdekeit előtérbe helyezve és a jogszabályokat figyelembe véve a felügyelő bizottság ellenőrzi a Budapesti Értéktőzsde szabályoknak megfelelő működését és gazdálkodását, továbbá, hogy a törvények, az Alapszabály, és a tőzsdei szabályzások minden esetben betartásra kerülnek-e.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
budapestitozsde1
Áttekintés a Budapesti Értéktőzsdéről

Amennyiben szimpatikus számunkra a budapesti tőzsde, a tőzsde árfolyamok és a gabonatőzsde elemzése, és gondolkodunk a tőzsdézésen, érdemes elvégeznünk egy tanfolyamot, hogy felkészültek lehessünk! A Budapesti Értéktőzsde,...

Close